Legg til mine favoritter

Vakre Schæferhundvalper selges

Pris: 20000.00 NOK
Rase/art -
Kjønn -
Alder -
Klar for salg
Plassering 5708 Voss
Kontakt nå Få tilgang i 3 dager for bare 9 NOK
Aktivitetsnivå
Treningsbehov
Intelligens
Treningsbehov
Lekesyke
Barnevennlig
Vakthund
Pelsstell
Territorial
Bjeffing
Fremmede
Andre hunder

Vakre Schæferhundvalper selges

Vi har 8 herlige valper (3 tisper – 5 hanner) som kom til denne verden 28/1.
Fem av de er allerede reservert – men øvrige 3 ønsker seg også gode hjem.

Foreldrene er selvsagt HD/AD-frie og er generelt sunne og friske og uten negative overdrivelser.

Far: VA3 IGP1 Team Rapi Quoran
Mor: IAD BH-VT Kelly av Svebø

Valpene er født og oppvokst i hjemmemiljø og preges både ute, inne og presenteres for ulike miljøer frem til de er leveringsklare. Vi bor i landlige omgivelser hvor valpene får boltre seg gradvis masse ute fra de er 4 uker gamle. Valpene vokser også opp med en katt og en jack russel terrier i tillegg til de øvrige hundene i vårt oppdrett..

Valpene er leveringsklare fra 24/3, og leveres med: - Registrert i NKK - Stamtavle/registreringsbevis - Veterinærattest - Microchip og førstegangs vaksine - Valpen har fått ormekur 3 ganger - Kjøpekontrakt – NKKs standardkontrakt - Veiledning og oppfølging til deg som ønsker det. - Valpepakke fra fôrleverandør. I tillegg medlemskap for inneværende år i Norsk Schäferhund Klub for nye medlemmer.

Alle våre valpekull er godkjent av Norsk Schäferhund Klub sitt hovedavlsråd.

Ønsker dere en god hund som treningskompis, familiehund eller sports-/redning- eller konkurransehund håper vi at vi kan finne den perfekte valpen for dere i dette kullet.
Ta kontakt med en hyggelig hundeprat Mob****

Du kan også finne oss på facebook hvor vi fortløpende legger ut nye bilder og filmer av valpene etter hvert som de vokser til. Søk etter "kennel Svebø" så finner du oss :D

Vi *****r valper primært til folk som har konkrete planer for hundeholdet samtidig som de ønsker en super firefotet familiemedlem – og som er innforstått med at en Schäferhund er en brukshund og trives best med varierte oppgaver.

Kennel Svebø ble etablert i 1995. Vi har avlet på samme morslinje siden vårt andre kull i 1996 hvilket gjør at vi besitter stor erfaringskunnskap på våre avlshunder ervervet gjennom snart 30 år. Det gjør at vi i dag har et unikt og relativt forutsigbart verktøy.

Våre hunder vokser opp under optimale forhold med skog og fjell i umiddelbar tilknytning til vår eiendom. Alle valpekull introduseres for nye miljøer som har de trygge rammene de trenger for en harmonisk start på livet. Alle våre hunder vokser opp og lever både ute og inne. Valper preges på store og små to- og firebeinte. Vi har i tillegg en katt og en Jack Russel Terrier som valpene vokser opp med. Vi går aldri på akkord med avlsdyrenes generelle sunnhet og mentalitet. Vi har altså bygget stein for stein over den samme morslinjen siden vårt andre kull i 1996. Vi er opptatt av at en Schäferhund i tillegg til å se ut som en Schäferhund også skal oppføre seg som en Schäferhund.

Kontakt nå Få tilgang i 3 dager for bare 9 NOK

Lignende annonser

Border collie Hannhund valp leveringsklar
Border collie Hannhund valp leveringsklar
Info
Pris 12000.00 NOK
Kjønn -
Rase/art -
Plassering 8700 Nesna
RENRASET REGISTRERT TIBETABSK SPANIEL TISPE SELGES
RENRASET REGISTRERT TIBETABSK SPANIEL TISPE SELGES
Info
Pris 10000.00 NOK
Kjønn -
Rase/art -
Plassering 7870 Grong
kleinspitz valper
kleinspitz valper
Info
Pris 23000.00 NOK
Kjønn -
Rase/art -
Plassering 7200 Kyrksæterøra
Kennel Katipunan har Shih Tzu valper til salgs.
Kennel Katipunan har Shih Tzu valper til salgs.
Info
Pris -
Kjønn -
Rase/art -
Plassering 4362 Vigrestad